Cautare

2550 de rezultate pentru "alice nastase" (8.08 secunde)
Nastase: Dosarul Zambaccian a fost initiat de Basescu, Morar si Musca Adrian Nastase vine, intr-o postare pe blog, sa-i contrazica pe presedintele Traian Basescu si primarul Emil Boc, potrivit carora dosarul Zambaccian ar fi pornit datorita unor denunturi facute de catre membri ai PSD.
impotriva presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului il are, de fapt, drept tinta intii de toate pe Nastase. ... Se credea ca va fi un regim de coabitare, cu Traian Basescu presedinte, dar cu un guvern PSD condus, probabil, tot de Adrian Nastase.
Daca in zona Puterii, presedintele Basescu face jocurile si invinge detasat la scor, in zona Opozitiei intalnim pe tanti Tamara, matusa lui Nastase, sau mai exact a doamnei Nastase, o batranica de 90 de ani care prin speculatii imobiliare geniale a devenit milionara in RON.
Oricat ar parea de ciudat, autosuspendarea lui Adrian Nastase din functia de presedinte executiv al PSD este importanta mai mult pentru PSD decat pentru romani, in general. ßi asta pentru ca romanii s-au despartit de mult de domnul Adrian Nastase.
"In acest caz, este necesara retragerea mea din joc, pentru a scuti noua echipa de prezenta mea, precum si de acel 'paternalism', reclamat recent de presedintele executiv Adrian Nastase", a adaugat Ion Iliescu.
De la declaratia ca este de acord cu casatoriile intre homosexuali, Traian Basescu muta tirul direct spre Adrian Nastase, ca sa contracareze atacurile indreptate de PSD impotriva sa pe aceasta tema.
Potrivit aceluiasi sondaj, prezentat ieri intr-o conferinta de presa de liderul PSD Satu Mare, Gheorghe Ciocan, Adrian Nastase l-a devansat pe raza judetului Satu Mare cu aproape 23 de procente pe candidatul Aliantei, Traian Basescu.
Ideea a fost imbratisata pe loc de Adrian Nastase, care a avut chiar si viziunea unui exod al pedistilor catre PSD.
Reprezentantii Aliantei au cerut clarificari despre privatizarea Petrom, iar Adrian Nastase a amenintat ca-i va da in judecata pe cei care lanseaza acuzatii fara probe. Adrian Nastase si Traian Basescu (foto) s-au aflat ieri in plina campanie electorala.
Dupa cum se stie, Adrian Nastase sustine sus si tare ca Mircea Geoana va fi viitorul prim-ministru. Zilele lui Nastase in fruntea PSD sunt insa numarate, indiferent daca ii va lua sau nu locul lui Iliescu la Cotroceni.
Circul politic dambovitean nu i-a ocolit nici pe oficialii Internationalei Socialiste, despre care se spune ca ar fi sarit in ajutorul social-democratilor lui Nastase in urma S.O.S.-ului transmis de acesta din urma.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a facut o sesizare adresata Curtii Constitutionale in vederea solutionarii unui pretins conflict juridic de natura constitutionala creat intre presedintele Romaniei si Camera Deputatilor.
Conform unuia dintre zvonurile care sustine ca Ion Iliescu nu a fost informat de intalnirea de luni dupa-amiaza - s-ar parea ca popularitatea lui Ion Iliescu in randurile social-democratii crescuti chiar de el este in continua scadere, in pofida pacii incheiate cu Adrian Nastase.
Deocamdata, PSD-ul nu a luat nici el vreo decizie, chiar daca sedinta special convocata de Organizatia Bucuresti in acest sens a fost onorata atat de Adrian Nastase cat si de Ion Iliescu.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, crede ca promovarea lui Cozmin Gusa ca secretar general al PSD nu a fost o idee rea, fiindca a€žera nevoie de un semnal public si de o innoire printr-o persoana care umbla fara cravata si care are un alt mod de raportarea€œ.
Presedintele PSD Adrian Nastase si-a anuntat ieri decizia de a candida pentru functia de presedinte executiv al PSD.
Iliescu, care a condus lucrarile Conferintei, a intrat in sala insotit de Adrian Nastase, cei doi lideri fiind aclamati indelung de catre delegati. ... Confruntare televizata la posturi diferite Marti seara, Ion Iliescu si Adrian Nastase au aparut, in cadrul unor emisiuni televizate, dar la posturi diferite.
Adrian Nastase, intrebat daca va mai candida: ... ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare.
Adrian Nastase nu mai poate fi sigur de functia de presedinte al Camerei Deputatilor. El a obtinut aceasta functie cu voturile PPRM si ale fostului PUR, acesta din urma votand in favoarea lui Nastase desi intrase in Coalitia care a preluat guvernarea.
Intentia lui Antonie Iorgovan de a taia in carne vie, in calitate de prim-vicepresedinte al Comisiei de Arbitraj si Integritate Morala din PSD, a zgandarit orgoliile mai tinerilor sai sefi de partid Mircea Geoana si Adrian Nastase, care nu s-au sfiit sa-l admonesteze.
google-analytics.com